Portugal 2,5 Euro 2017 Maskers Tras os Montes

€ 8,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 8,95
Sinds:
2 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Portugal 2,5 Euro 2017 Maskers Tras os Montes
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Portugal 2,5 Euro 2017 Maskers Tras os Montes

Omschrijving:

Trás-os-Montes is het meest afgelegen gebied van Portugal. Het betekent letterlijk "Achter de bergen". In deze regio in het Noordoosten van Portugal heeft men veel tradities en oude gebruiken die soms duizenden jaren oud zijn. Tijdens de Carnaval gaan de jongens gekleed in kleurrijke kostuums en dragen ze maskers die allemaal een puntneus hebben. Men wil met dit vruchtbaarheid ritueel kwaadaardige geesten verdrijven. Op de voorkant van de munt ziet men een drietal mannen met een masker met daaronder een paardenhoofd. In een cirkel ziet men de tekst Caretos Trás-os-Montes (Maskers van Trás-os-Montes). Op de achterkant van de munt ziet men in het midden het wapen van Portugal met daarboven de waarde aanduiding van 2,5 Euro. Daarboven ziet men de landsnaam Portugal met daarnaast het jaartal 2017. Aan de onderkant van de munt ziet men een groep mannen gekleed in de kostuums en maskers van de Trás-os-Montes.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): PT17-2,5TRA

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 46080413

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: