Oostenrijk 5 Euro 2016 Nieuwjaarsconcert Zilver

€ 22,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 22,50
Sinds:
4 dagen
Gezien:
6 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 5 Euro 2016 Nieuwjaarsconcert Zilver
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 5 Euro 2016 Nieuwjaarsconcert Zilver

Omschrijving:

Dit is de prachtige vijf Euromunt die Oostenrijk heeft uitgegeven met als thema het Nieuwjaarsconcert. Het Nieuwjaarsconcert wordt traditioneel op Nieuwjaarsdag rond de middag door de Wieder Philharmoniker gespeeld. Sinds het jaar 1997 mogen voor het eerst vrouwen meespelen in dit orkest. In het jaar 2015 gebeurde er iets bijzonders: Er speelden voor het eerst een vader en een dochter in dit wereldberoemde orkest! Het is een prachtige negen hoekige munt waaop men de orkestleden heel geconcentreerd ziet spelen. De dirigent ziet men als een silhouet, de reden hiervan is dat sinds het jaar 1987 elk jaar van dirigent wordt gewisseld. Deze zilveren munt is verpakt in een prachtige verpakking waarop men de Wiener Philharmoniker ziet spelen met een versierd orgel op de achtergrond. Verder zit er een banderolle om deze verpakking met de tekst Prosit 2016. De kwaliteit van de munt is "Handgehoben" dat wil zeggen dat ze met de meeste zorg stuk voor stuk in de verpakking verpakt zijn. De oplage van deze munt is 50.000 exemplaren.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT16-€5NJAG

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986420

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: