Oostenrijk 3 Euro 2019 Schildpad

€ 29,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 29,50
Sinds:
4 dagen
Gezien:
23 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 3 Euro 2019 Schildpad
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 3 Euro 2019 Schildpad

Omschrijving:

Dit is de tiende munt van de serie Oostenrijke munten welke als thema hebben dieren van de nacht. Het onderwerp van deze tiende munt is de schildpad. Schildpadden behoren tot de familie reptielen. Schildpadden leven in alle continenten ter wereld, maar dan wel in de tropische gedeeltes. Schildpadden houden van warmte. Er zijn meer dan drie honderd verschillende soorten schildpadden waarvan er vele ernstig bedreigd worden. Er bestaan mini schildpadden die slechts enkele centimeters zijn maar er zijn ook de zogeheten lederschildpadden (reuzenschildpadden) met een spanwijdte van meer dan 2,4 meter! Daarnaast is de alligatorschildpad de gevaarlijkste schildpad ter wereld. Schildpadden leggen eieren, dit is iets wat deze dieren uniek maakt. Ze kruipen uit hun veilige leegomgeving namelijk water en leggen hun eieren vaak op stranden of andere zandachtige plaatsen. Voor roofdieren erg makkelijk om deze langzame prooi op het strand te grazen te nemen. Iedereen kent echter een schildpad en hun harde schild maakt het vaak dusdanig lastig voor de roofdieren dat ze naar lang proberen toch van de maaltijd afzien. Echter kan een roofdier zorgen voor behoorlijke verwondingen. Schildpadden hebben daarentegen het geluk dat ze hun wonden kunnen laten regenereren. Hun wonden worden door het lichaam hersteld! De oudste schildpad ter wereld is de reuzenschildpad Jonathan met een leeftijd van 188 jaar. Dit is tevens het oudste dier ter wereld! Het bijzondere aan deze 3 Euromunt is dat deze oplicht in het donker. De achterkant van deze serie munten is gelijk, men ziet een afbeelding van de dieren van deze serie. Verder ziet men in een cirkel de landsnaam Republik Österreich (Republiek Oostenrijk) en de waarde aanduiding van 3 Euro.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT19-3SCHIL

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 38123110

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: