Oostenrijk 25 Euro 2017 Mikrokosmos

€ 89,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 89,50
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 25 Euro 2017 Mikrokosmos
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 25 Euro 2017 Mikrokosmos

Omschrijving:

Sinds het jaar 2003 geeft Oostenrijk een bijzondere munt uit met een waarde van 25 Euro waarvan de kern van de munt van Niobium is. Het thema van de munt van het jaar 2017 is de Microkosmos wat in het kort wil zeggen de Wereld in het klein. In de oudheid werden vergrootglazen gebruikt om kleine dingen te bestuderen. In de 17e eeuw vond Antoni van Leeuwenhoek de microscoop uit en ontdekte hij bacteriën. In de vorige eeuw werd de elektronenmicroscoop uitgevonden waarmee men 12.000 maal kon vergroten! Het is verbazingwekkend hoe de ontwikkelingen heden ten dage nog steeds verder gaan op het gebied van de Microkosmos. De binnenkant is van het metaal Niobium en de kleur is een combinatie van frambozenrood en gras groen. Op de voorkant van de munt ziet men een vlinder met gespreide vleugels. Verder ziet men een nucleair symbool en een moleculaire ketting. In de buitenste ring van de munt ziet men vergrote delen van de vleugel van de vlinder, niet vergroot, vergroot onder een microscoop, daarnaast vergroot onder een elektronenmicroscoop en tot slot ziet men alleen een cel met een kern. De waarde aanduiding van 25 Euro en het jaartal 2017 ziet men ook op de voorkant van de munt. Op de achterkant van de munt ziet men een straaldiertje, een molecuul en een bij, dit geplaatst in een zeshoek. In de ring van de munt ziet men onder andere de constructie van een polio virus. Verder ziet men de tekst Microkosmos. De munt is verpakt in een luxe verpakking en wordt met een genummerd certificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT17-25MIKR

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986461

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: