Oostenrijk 20 Euro 2017 Wiener Philharmoniker

€ 59,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 59,50
Sinds:
4 dagen
Gezien:
7 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 20 Euro 2017 Wiener Philharmoniker
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 20 Euro 2017 Wiener Philharmoniker

Omschrijving:

In het jaar 1842 werd het wereldberoemde Symfonieorkest de Wiener Philharmoniker opgericht. De oprichters waren Otto Nicolai, August Schmidt en Alfred Julius Becher. Het is heel moeilijk om lid te worden van de Wiener Philharmoniker en het kenmerkende van dit orkest is dat sinds de oprichting alle besluiten demokratisch door de orkestleden genomen worden. Om te herdenken dat het in het jaar 2017 precies 175 jaar geleden is dat de Wiener Philharmoniker zijn opgericht heeft Oostenrijk een prachtige munt met een nominale waarde van 20 Euro uitgegeven. Op de voorkant van de munt ziet men een afbeelding van de drie oprichters Nicolai, Schmidt en Becher. Op de achtergrond ziet men een fragment van de oprichtingsakte. Verder ziet men het signet = stempel van de Wiener Philharmoniker wat verguld is weergegeven. Verder ziet men nog de jaartallen 1842 en 1917. Aan de linkerkant van de munt ziet men de waarde aanduiding van 20 Euro en de landsnaam Republik Oesterreich. Op de achterkant van de munt ziet men een fragment van het Olieschilderij De Philharmoniker geschilderd door Max Oppenheimer. Dit schilderij hangt in het Belvedere Museum in Wenen. Men ziet op de voorgrond enkele strijkers en op de achtergrond ziet men enkele muzikanten op een blaasinstrument spelen. Aan de linkerkant van de munt ziet men de tekst 175 Jahre Wiener Philharmoniker. De munt is verpakt in een luxe verpakking en wordt met een genummerd certificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT17-€20WPH

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986432

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: