Oostenrijk 20 Euro 2015 Spaanse School

€ 54,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 54,50
Sinds:
1 week
Gezien:
19 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 20 Euro 2015 Spaanse School
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 20 Euro 2015 Spaanse School

Omschrijving:

Deze munt is uitgegeven omdat de Spaanse Rijschool te Wenen 450 jaar geleden voor het eerst genoemd werd. Het is dan ook de oudste nog bestaande Rijschool in de wereld. In de Spaanse Rijschool wordt met Lippizaner Paarden gewerkt, dit zijn uitsluitend Hengsten. Het is onvoorstelbaar wat men deze paarden kan leren. De bekendste uitvinding van de Spaanse Rijschool is de z.g. Levade waarbij het paard al zijn gewicht op de achterpoten brengt in een hoek van 45 graden. Op de voorkant van de munt ziet men 2 Lippizaner Paarden die symmetrisch lopen, z.g. "Pas de Deux". Op de achtergrond ziet men een Paard in Levade stand. Op zowel de voorkant als de achterkant ziet mende Barokke stijl van de "Winterreitschule" waar de Spaanse Rijschool gevestigd is. De Nominale waarde van de munt is 20 Euro. De kwaliteit van de munt is zilver Proof. De oplage van de munt is 50.000 exemplaren. De munt is verpakt in een luxe verpakking en wordt met een genummerd certificaat geleverd. In dit certificaat staat een blunder van een fout in de Engelse omschrijving. Er staat "450th Anniversary of the Panisch Riding School. Dit moet natuurlijk "Spanish" zijn.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT15-€20SHS

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986400

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: