Oostenrijk 10 Euro 2017 Engel Gabriël Proof Gekleurd

€ 49,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 49,50
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
5 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 10 Euro 2017 Engel Gabriël Proof Gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 10 Euro 2017 Engel Gabriël Proof Gekleurd

Omschrijving:

Dit is de tweede munt in de Oostenrijkse serie munten die als thema de Hemelse Boodschap hebben. Deze tweede munt heeft als onderwerp de Engel Gabriël. De Engel Gabriël wordt alom beschouwd als een krachtig iemand die goed nieuws brengt. Zijn nieuws brengt geluk. De Engel Gabriël wordt al genoemd in het oude Testament (Daniël) en wordt ook zowel in de Joodse Thora als de Islamitische Koran genoemd. In het Nieuwe testament brengt hij het goede nieuws van de zwangerschap Elisabet, de moeder van Johannes de Doper en van de zwangerschap van de Maagd Maria, de moeder van Jezus. Op de voorkant van de munt ziet men centraal in het midden een lelie, dit is het symbool van de maagdelijkheid van Maria. Daaromheen ziet men de letter G van de Engel Gabriël. Rondom de letter G ziet men bladornamenten welke oranje gekleurd zijn. In de buitenste ring van de munt ziet men de landsnaam Republik Oesterreich met de waarde aanduiding van 10 Euro. Ook ziet men het jaartal 2017. Op de achterkant van de munt ziet men een afbeeldin g van een jonge Engel Michaël met blonde haren en pauwenveren op de rug , conform een schilderij van ruim 500 jaar oud. De Oostenrijkse munten staan bekend om haar prachtige uitvoering waarop deze zilveren munt geen uitzondering is! Deze prachtige gekleurde zilveren munt is verpakt in een luxe verpakking en wordt met een genummerd certificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT17-10EGPP

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986450

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: