Oostenrijk 10 Euro 2014 Tirol

€ 14
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 14
Sinds:
5 dagen
Gezien:
5 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Oostenrijk 10 Euro 2014 Tirol
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Oostenrijk 10 Euro 2014 Tirol

Omschrijving:

Deze munt is uitgegeven in de serie van ôLanderö, de Oostenrijkse provincies. Tirol hoeft eigenlijk geen nadere toelichting, vele lezers zijn er waarschijnlijk wel eens geweest of hebben ervan gehoord of gelezen. Het is de traditie dat kinderen een tekening maken en dat de winnende tekening op de munt komt. Dit keer is er iets bijzonders gebeurt: Een hele klas van de Neue Mittelschule te Rattenberg heeft gewonnen! Op de tekening / munt ziet men de kenmerken van Tirol, zoals het Tiroler hoedje, dansende mensen met een viool, Bergen, het wapen van Tirol en de beroemde Bergisel Skischans in Innsbruck. Deze Skischans kun je heel mooi zien al je vanaf de Brenner pas via Tirol naar huis rijdt. Op de andere kant ziet men een afbeelding van de Telfer Schleiferlaufen, een Karnavalsoptocht die slechts één maal per vijf jaar plaats vindt!

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AT14-€10TIR

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986369

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: