Malta 10 Euro 2020 Ludwig van Beethoven

€ 79,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 79,50
Sinds:
2 weken
Gezien:
8 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Malta 10 Euro 2020 Ludwig van Beethoven
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Malta 10 Euro 2020 Ludwig van Beethoven

Omschrijving:

Ludwig van Beethoven was een Duitse componist, dirigent en musicus. Ludwig van Beethoven is een van de bekendste componisten die ooit heeft geleefd. Zijn werk: Für Elise (voor Elise) is een van zijn bekendste werken. Zijn werken hebben grote invloeden gehad in de negentiende-eeuwse muziek. Op elfjarige leeftijd schreef Ludwig van Beethoven zijn eerste composities waarbij zijn eerste werk in 1792 verscheen: de Dressler-Variationen. Beethoven vertrok voor korte duur richting Wenen in 1787 waarbij hij les nam bij eveneens een magnifiek componist, Mozart. Het is 250 jaar geleden dat Ludwig van Beethoven geboren werd, vandaar dat het Malta besloten heeft om hier een 10 Euromunt over uit te geven. Op de voorkant van de munt ziet men een afbeelding van Ludwig van Beethoven. Links ziet men de tekst: 250th Anniversary (250e verjaardag) met rechts zijn naam: Ludwig van Beethoven. Rechts in het midden ziet men de waarde aanduiding van 10 Euro. Onderin ziet men een deel van zijn compositie: Für Elise waarbij de noten en structuur van dit nummer worden weergegeven. De munt is verpakt in een schitterende verpakking en wordt met een echtheidscertificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): MT20-10BEET

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 48398495

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: