Luxemburg 2 Euro 2020 Prins Charles Coincard

€ 45
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 45
Sinds:
1 week
Gezien:
5 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Luxemburg 2 Euro 2020 Prins Charles Coincard
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Luxemburg 2 Euro 2020 Prins Charles Coincard

Omschrijving:

Luxemburg heeft zijn tweede 2 Euro uitgegeven in 2020 met als thema: Prins Charles, zijn volledige naam: Prins Charles Jean Philippe Marie Guillaume. Prins van Luxemburg, prins van Bourbon-Parmais. Prins Charles is het eerste kind van troonopvolger Guillaume van Luxemburg en hij werd geboren op 10 mei 2020. Prins Charles is hiermee de tweede in de lijn van de Luxemburgse troonopvolging. Prins Charles werd geboren in het kraamkliniek van het Groothertogin Charlotte-ziekenhuis in Luxemburg. Na de geboorte van Prins Charles werden er 21 kanonschoten afgevuurd vanuit Fort Thüngen. Op de voorkant van deze 2 Euro van Luxemburg 2020 ziet men een afbeelding van troonopvolger Guillaume van Luxemburg met zijn vrouw Stéphanie de Lannoy met hun zoon Prins Charles. Verder ziet men de landsnaam: LËTZEBUERG (Luxemburg) en S.A.R. DE PRËNZ CHARLES (Prins Charles) met zijn geboortedatum 10.05.2020. Links van het jaartal ziet men de Servaasbrug, dit is het muntteken van de Nederlandse Muntmeester Dhr. Satijn. Rechts van het jaartal ziet men de Nederlandse Mercuriusstaf, dit geeft aan datde munt is Nederland is geslagen. Er zijn slechts 7.500 munten geslagen met het Muntteken Servaasbrug! De munt is verpakt in een luxe Coincard.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): LX20-2EUR10

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 48291974

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: