Luxemburg 2,5 Euro 2016 Mudam Museum

€ 69,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 69,50
Sinds:
2 weken
Gezien:
10 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Luxemburg 2,5 Euro 2016 Mudam Museum
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Luxemburg 2,5 Euro 2016 Mudam Museum

Omschrijving:

Luxemburg heeft voor het eerst een munt uitgegeven met een nominale waarde van 2,5 Euro. Het thema van deze bijzondere munt is Musée d'Art Moderne Grand-Duc Jean oftewel MUDAM. Dit museum voor moderne kunst is in het jaar 2006 geopend. Om het tienjarig bestaan van dit door de Chinese architect Ming Pei ontwikkelde museum te vieren heeft Luxemburg een hele bijzondere munt van 2,5 Euro uitgegeven. De munt is wat haar vorm betreft vierkant, maar heeft tegelijk op de rechte vlakken rondingen. Op de voorkant van de munt ziet men een afbeelding van het museum wat in de wijk Kirchberg van Luxemburg te vinden is. Aan de bovenkant van de munt ziet men de tekst Musée d'Art Moderne Grand-Duc Jean en aan de linkerkant van de munt de waarde aanduiding van 2,50 Euro. Op de achterkant van de munt ziet men eerst vertikaal het jaartal 2016 met daaronder de landsnaam Letzebuerg (Luxemburg). Verder ziet men de afbeelding van het gezicht van de Groothertog naar rechts kijkend. De munt is verpakt in een luxe verpakking.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): LX16-€2,5MU

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987283

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: