Litouwen 2 Euro 2018 Coincard Baltische Onafhankelijkheid

€ 24,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 24,50
Sinds:
4 dagen
Gezien:
38 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Litouwen 2 Euro 2018 Coincard Baltische Onafhankelijkheid
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Litouwen 2 Euro 2018 Coincard Baltische Onafhankelijkheid

Omschrijving:

Dit is de Coincard van Litouwen 2018. In deze Coincard is de bijzondere 2 Euromunt van Litouwen 2018 "Baltische Onafhankelijkheid" verpakt. De Baltische Staten Estland, Letland en Litouwen zijn 100 jaar geleden een zelfstandig land geworden. De eerste wereldoorlog was net voorbij en op 16 februari 1918 riep Litouwen haar onafhankelijkheid uit. In het jaar 2018 is het 100 jaar geleden dat de drie Baltische staten een zelfstandig land werden en om dit te vieren hebben deze drie landen samen een gemeenschappelijke munt uitgegeven. Er werd een internationale wedstrijd uitgeschreven en deze is gewonnen door Justas Petrulis uit Litouwen. Op zijn ontwerp ziet men het gemeenschappelijke verleden van de landen, het heden en de toekomst prachtig uitgebeeld. Men ziet de nationale wapens van links naar rechts van Litouwen, Letland en Estland aan de bovenkant van de munt. In het midden ziet men het getal 100 Cryptisch uitgebeeld en samen vormen ze een vlecht van haar om te gezamenlijke toekomst uit te beelden. Aan de linkerkant van de munt ziet men de landsnaam Lietuva>
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): LT18-2EURO4

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34994935

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: