Litouwen 2 Euro 2017 Vilnius

€ 3,45
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 3,45
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
5 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Litouwen 2 Euro 2017 Vilnius
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Litouwen 2 Euro 2017 Vilnius

Omschrijving:

Vilnius is het thema van de bijzondere 2 Euromunt van Litouwen 2017. Litouwen heeft deze munt uitgegeven om de rest van Europa haar unieke identiteit te laten zien. Het is de derde munt van deze serie. De eerste (2015) was de Litouwse taal en de tweede (2016) was de Litouwse cultuur. Op de voorkant van de munt ziet men een panorama van beroemde kerken van Vilnius. Men ziet de klokkentoren van de Sint Jans kerk, de toren van de Francis kerk en de Bernard Kerk. Op de achtergrond ziet men een aantal orthodoxe kerken. Vilnius, de hoofdstad van Litouwen is een moderne, dynamische , groeiende en bloeiende stad. Door de presentatie van de kerken op deze bijzondere 2 Euromunt maakt men een link naar het verleden.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): LT17-2EURO2

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987054

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: