Letland 5 Euro 2018 Mijn Letland

€ 59,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 59,50
Sinds:
4 dagen
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Letland 5 Euro 2018 Mijn Letland
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Letland 5 Euro 2018 Mijn Letland

Omschrijving:

Letland heeft een hele bijzondere 5 Euromunt uitgegeven in verband met het 100 Jarig bestaan van de Republiek Letland. Er werd een wedstrijd uitgeschreven waarbij alle kinderen uit Letland mee konden doen om een munt te bedenken met als thema 100 Jaar Letland. De wedstrijd werd gewonnen door de 10 jarige Elizabete Kandere. Op haar tekening die op de voorkant van de munt staat ziet men een vrolijk schijnende zon met zonnestralen. De tekening straalt een en al optimisme uit. Verder ziet men de tekst Saules Muzu Latvijai (Laat Letland leven en voor altijd bloeien). Op de achterkant van de munt ziet men in het midden het wapen van Letland met direct daaronder het jaartal 2018. Aan de onderkant van de munt ziet men de waarde aanduiding van 5 Euro. Aan de bovenkant van de munt ziet men de tekst Latvijas Republika (Republiek Letland). De munt is verpakt in een luxe verpakking en wordt met een certificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): LV18-5MYLVA

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986935

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: