Letland 5 Euro 2016 Janis Rozentals

€ 165
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 165
Sinds:
1 week
Gezien:
13 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Letland 5 Euro 2016 Janis Rozentals
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Letland 5 Euro 2016 Janis Rozentals

Omschrijving:

Janis Rozentals was een bekende schilder uit Letland. In het jaar 2016 is het 150 jaar geleden dat Janis Rozentals is geboren en om dit te herdenken heeft Letland een unieke munt uitgegeven. Janis Rozentals kwam uit een arm gezin en begon eerst te werken als huisschilder. Hij kreeg toch de kans om zich te ontwikkelen als kunstschilder en had een (post)impressinele vorm van schilderen. Hij werd geinspireerd door Italiaanse en Franse kunstvormen uit die tijd, maar had toch een eigen stijl. Janis Rozentals is slechts 40 jaar oud geworden. Ter herinnering aan de 150e geboorte dag van Janis Rozentals heeft Letland een unieke rechthoekige munt uitgegeven van maar liefst 80 x 38 mm! Op de voorkant van de munt ziet men een afbeelding van het schilderij de rijke dame met het aapje uit het jaar 1913. Op de achterkant van de munt ziet men als het ware het frame van het schilderij. Verder ziet men de handtekening van Janis Rozentals. Ook ziet men het logo / stempel van het Letse Nationale Kunstmuseum. Ook ziet men de waarde aanduiding van 5 Euro omdat deze unieke munt toch een wettig betaalmiddel is in Letland.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): LV16-€5JARO

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987172

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: