Letland 5 Euro 2015 Rainis & Aspazija

€ 64,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 64,50
Sinds:
1 week
Gezien:
15 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Letland 5 Euro 2015 Rainis & Aspazija
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Letland 5 Euro 2015 Rainis & Aspazija

Omschrijving:

In het jaar 2015 is het 150 jaar geleden dat het beroemde Letse dichtersechtpaar Rainis en Aspazija zijn geboren. Om dit te herdenken heeft Letland deze unieke munt uitgegeven. Deze munt is uniek zowel voor wat betreft haar vorm als de munttechniek. De munt bestaat uit twee delen. Op het éne gedeelte van de munt ziet men Rainis en op het andere gedeelte van de munt ziet men Aspazija. Bij Aspazija ziet men verder een aantal rode bloemen welke haar beroemdste werken uitbeelden. Op de andere kant van de munt ziet men een aantal regels van een gedicht welke Rainis en Aspazija naar elkaar hebben opgedragen. Ook ziet men de handtekeningen van Rainis en Aspazija op de munt. Verder ziet men de waarde aanduiding van 5 Euro en de landsnaam LATVIJA (Letland). Uiteraard ziet men ook het jaartal 2015 op de munt. De munt is geslagen in Litouwen! De oplage van de munt is slechts 7.000 exemplaren. De kwaliteit van de munt is Zilver-Proof.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): LV15-€5RAAS

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987080

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: