Letland 5 Euro 2014 Baltische weg

€ 67,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 67,50
Sinds:
1 week
Gezien:
14 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Letland 5 Euro 2014 Baltische weg
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Letland 5 Euro 2014 Baltische weg

Omschrijving:

Het is 25 jaar geleden dat er iets bijzonders plaatsvond in de Baltische staten Estland, Letland en Litauen. Deze landen wilden graag onafhankelijk worden en op 23 augustus 1989 is er een menselijk lint gevormd van maar liefst 2 miljoen mensen die de hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius met elkaar verbonden. Dit is zo uniek dat de Unesco dit op haar Wereld herinneringslijst heeft geplaatst. Ter herinnering aan dit unieke gebeuren heeft Letland een bijzondere 5 Euromunt -Baltic Way- uitgegeven. Op deze munt ziet men op de voorzijde een vlecht met de kleuren van de vlaggen van Estland, Letland en Litauen ingekleurd. Deze munt heeft maar liefst zeven verschillende kleuren. Op de achterzijde van de munt ziet men een Boomstam met wortel. Deze munt is geslagen door de KNM te Utrecht! De munt heeft een oplage van 10.000 exemplaren, is verpakt in een luxe verpakking en wordt met een certificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): LV14-€5BAWA

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987064

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: