Letland 5 Euro 2014 Ainazi Nautical School

€ 119,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 119,50
Sinds:
5 dagen
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Letland 5 Euro 2014 Ainazi Nautical School
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Letland 5 Euro 2014 Ainazi Nautical School

Omschrijving:

Dit is de 5 Euro 2014 van Letland ôAinazi Nautical Schoolö Dit is de eerste bijzondere 5 Euromunt die Letland heeft uitgegeven. Binnen enkele uren na uitgifte was deze munt geheel uitverkocht in Letland en waren er geen munten meer beschikbaar voor het Buitenland! De prijs van deze munt schoot als een raket omhoog!! Zoals bekend hebben wij goede kontakten in Letland en hebben we een beperkt aantal van deze zeldzame Letse munt in kunnen kopen. Voor zover bij ons bekend zijn wij zelfs de enige Nederlandse aanbieder die deze munt aanbied. De munt is uitgegeven in verband met de 150e verjaardag van de ôAinazi Zeeschoolö op de munt ziet men aan de éne zijde een aantal schepen die rond de hele wereld varen en op de andere zijde van de munt ziet men een kompas waar de pijl naar het Noorden rood in gekleurd is. De munt wordt geleverd in een Luxe verpakking en wordt met een certificaat geleverd. De oplage van deze munt is slechts 5.000 exemplaren en de kwaliteit is Zilver Proof Dit certificaat is o.a. ondertekend door Dhr. Maarten Brouwer, voormalig muntmeester van de KNM omdat deze Letse munt door de Koninklijke Nederlandse Munt te Utrecht is geslagen!

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): LV14-€5AINS

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987049

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: