Letland 2 Euro 2016 Vidzeme

€ 3,45
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 3,45
Sinds:
1 week
Gezien:
15 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Letland 2 Euro 2016 Vidzeme
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Letland 2 Euro 2016 Vidzeme

Omschrijving:

Letland start met een serie bijzondere Euromunten die als thema hebben een provincie van Letland. De reden dat Letland deze serie munten uitgeeft is om de rest van Europa kennis te laten maken met de culuturele en historische regio's van Letland. Letland heeft vier provincies: Vidzeme, Kurzeme, Zamgale en Latgale. Als eerste in deze serie munten wordt gestart met de regio Vidzeme, dit is in het Nederlands Midden-Lijfland. De vierde en laatste munt wordt in het jaar 2018 uitgegeven als Letland 100 jaar bestaat. Vidzeme is de grootste provincie van Letland en ligt in het midden van Letland. Het is de grootste provincie van Letland (23.000 vierkante kilometer). Vidzeme staat bekend om haar prachtige landschap. In Vidzeme vindt men de grootste rivier van Letland (Gauja) en de hoogste berg van Letland (Gaizinš). Meer van de helft van Letse bevolking woont in Vidzeme. Op de munt ziet men een afbeelding van het Wapen van Letland. Bovenaan de munt ziet men de landsnaam Latija (Letland) en aan de onderkant de naam van de Provincie Vidzeme. Aan de rechterkant van de munt ziet men het jaartal 2016. Het randschrift van de munt luidt: DIEVS * SVETI * LATVIJU * = God zegene Letland.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): LV16-2EURO6

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987160

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: