Letland 2 Euro 2015 Zwarte Ooievaar

€ 3,45
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 3,45
Sinds:
1 week
Gezien:
13 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Letland 2 Euro 2015 Zwarte Ooievaar
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Letland 2 Euro 2015 Zwarte Ooievaar

Omschrijving:

De Letse Vereniging voor Ornithologie (Vogelkunde) bestaat in het jaar 2015 precies 30 jaar. Om dit te vieren heeft Letland een bijzondere 2 Euromunt uitgegeven met als thema de Zwarte Ooievaar. De zwarte Ooievaar is niet zo bekend als de witte Ooievaar en is in haar soort beschermd. Een zwarte Ooievaar (Ciconia Nigra) zoekt in tegenstelling tot de witte Ooievaar zijn eten meer in bossen en moerassige gebieden. Vanaf midden april tot eind augustus is in Letland overal het klepperende geluid van de Ooievaars te horen. Letland wordt niet voor niets het land van de Ooievaars genoemd omdat maar liefst 5% van de totale hoeveelheid van de Ooievaars in de zomer in Letland leeft. In de winter trekken de Ooievaars naar Afrika. Op deze bijzondere 2 Euromunt ziet men een Ooievaar op zijn nest afgebeeld. Daaronder ziet men de Landsnaam Latvija (Letland) en het jaartal 2015. In de buitenste cirkel van de munt ziet men de 12 sterren van Europa. Op het randschrift staat DIEVS SVETI LATVIJU (God zegene Letland). De kwaliteit van de munt is UNC en de oplage van deze munt is 1.000.000 exemplaren.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): LV15-2EUR10

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34987102

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: