Italië 2 Euro 2021 Rome

€ 4,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 4,95
Sinds:
3 weken
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Italië 2 Euro 2021 Rome
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Italië 2 Euro 2021 Rome

Omschrijving:

Italië heeft een 2 Euro uitgegeven met als thema de hoofdstad van Italië Rome. Rome heeft bijna 3 miljoen inwoners en de metropoolregio bedraagt 4,5 miljoen inwoners! Hiermee is Rome de grootste stad van Italië. Door Rome stromen maar liefst 2 rivieren, namelijk de Aniene en de Tiber. De geschiedenis van Rome is groot, daar de stad werd opgericht in het jaar 753 jaar voor Christus waardoor Rome dus al 2774 jaar bestaat! De stad bloeide uit tijdens het Romeinse Koninkrijk, vele bouwwerken uit deze periode, waaronder het Colosseum zijn nog steeds te bewonderen in Rome en geven de kracht en wijsheid van deze stad mee. Op de voorkant van de munt ziet men een detail van Dea Roma, een sculptuur gemaakt door Angelo Zanelli dat staat in het Vittoriano in Rome. Verder ziet men de tekst: ROMA CAPITALE (Hoofdstad Rome) 1871 - 2021. Verder ziet men staan: RI (Republiek Italië) en de letter R waarmee de munt van Rome wordt uitgebeeld. De munt is verpakt in een bedrukte munthouder.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): IT21-2EURO1

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 48951131

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: