Griekenland BU 2017

€ 29,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 29,50
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
4 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Griekenland BU 2017
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Griekenland BU 2017

Omschrijving:

De BU set van Griekenland 2017 heeft als Thema Kreta. Het eiland Kreta is het grootste eiland van Griekenland (8336 Km2) en is wat de grootte betreft het vijfde grote eiland in de Middellandse Zee. Kreta heeft een duizenden jaren oude historie. Volgens de Mythologie is het de geboorteplaats van Zeus. Omdat het in feite op de grens ligt van drie continenten, Azië - Afrika - Europa, zijn er verschillende bezetters geweest. Dit zijn b.v. de Romeinen, Arabieren, Venetianen en als laatste de Ottomanen. Sinds het jaar 1913 behoort Kreta tot Griekenland. Het is een heel mooi eiland met een prachtige natuur, hoge bergen, rotsen en prachtige stranden. De bevolking heeft tot op de dag van vandaag haar eigen gebruiken en een typische mentaliteit die voortkomt uit de rijke historie van dit prachtige eiland met haar milde klimaat. De BU set van Griekenland 2017 bevat de complete serie Griekse Euromunten van het jaar 2017. De munten zijn verpakt in een luxe verpakking waarop diverse afbeeldingen van Kreta te zien zijn.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): GR17-BU0001

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986925

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: