Griekenland 10 Euro 2020 Slag bij Salamis - Themistocles

€ 125
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 125
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Griekenland 10 Euro 2020 Slag bij Salamis - Themistocles
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Griekenland 10 Euro 2020 Slag bij Salamis - Themistocles

Omschrijving:

De Slag bij Salamis (the battle of Salamis) werd in het jaar 480 v. Chr. gevoerd en was een zeeslag waarbij de opmars van het Perzische rijk (onder leiding van Xerxes) tegengegaan werd door de Grieken (onder leiding van Themistocles). Ondanks dat de Perzen een zeevloot hadden die viermaal zo groot werd, konden de Grieken stand houden. Vanwege de smalle zeestraat waren de Perzen niet in staat volledig te manouveren, terwijl de Grieken zich op het meest strategische plekje bevonden. De Atheense generaal Themistocles had dit perfect uitgedacht. Hierdoor verloren de Grieken slechts 40 schepen terwijl de Perzen er ruim 200 verloren. De Slag bij Salamis wordt gezien als een van de grotere overwinningen uit die tijd. Op de voorkant van de munt ziet men een afbeelding van Themistocles. Zijn naam wordt in het Grieks weergegeven. Ook het jaartal van uitgifte 2020 wordt weergegeven. Op de achterkant van de munt ziet men in het Grieks de landsnaam Griekse Republiek en de waarde aanduiding van 10 Euro. In het midden ziet men het wapen van Griekenland. De munt is verpakt in een luxe verpakking en wordt met een genummerd certificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): GR20-10SALA

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 46608722

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: