Finland BU 2017 Kerstset

€ 54,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 54,50
Sinds:
4 dagen
Gezien:
27 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Finland BU 2017 Kerstset
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Finland BU 2017 Kerstset

Omschrijving:

U ziet hier de Kerstset van Finland 2017. Finland geeft sinds enkele jaren een speciale Kerstset uit. Finland is uiteraard het thuisland van de Kerstman en daar zijn ze maar wat trots op! Echter Finland staat ook bekend als het land waar men het Noorderlicht kan zien. De Kerstset van Finland 2017 bevat de complete serie Euromunten van Finland 2017. Als bijzonderheid is toegevoegd een speciale penning die als thema heeft het Noorderlicht. De oplage van deze set is extreem laag, er zijn slechts 400 sets gemaakt en deze waren in een mum van tijd in Finland uitverkocht. Omdat wij de munten rechtstreeks inkopen hebben we gelukkig nog een aantal sets kunnen bemachtigen. Het unieke aan deze set is - heel bijzonder - niet de munten, die zijn in UNC en in andere sets voldoende beschikbaar. Echter van deze penning zijn er slechts 400 wereldwijd beschikbaar!

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): FI17-BU0003

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 36406581

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: