Finland 5 Euro 2015 Tavastia Lynx Proof

€ 22,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 22,50
Sinds:
1 week
Gezien:
17 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Finland 5 Euro 2015 Tavastia Lynx Proof
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Finland 5 Euro 2015 Tavastia Lynx Proof

Omschrijving:

Deze munt is uitgegeven in de serie Dieren van de Provincie. De provincie van deze munt is Tavastia en het kenmerkende dier van Tavastia is de Lynx. Tavastia ligt in het zuiden van Finland. De lynx komt nog voor in Tavastia. Een lynx hoort tot de groep Katachtigen en is eigenlijk een middelgrote kat. Het is een roofdier, een echte vleeseter. Een lynx heeft grote poten waarmee hij zich gemakkelijk in de sneeuw die uiteraard veel in Finland voorkomt kan voortbewegen. Op de voorkant van de munt ziet men het wapen van Tavastia. Aan de bovenkant van de munt het jaartal 2015, aan de linkerkant het getal 5 en onderaan de munt het woord Euro. Op de achterkant van de munt ziet men een Lynx in de sneeuw. Verder ziet men de tekst Suomi Finland. De kwaliteit van de munt is Proof en de oplage van deze munt is 10.000 exemplaren. De munt is verpakt in een luxe verpakking.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): FI15-€5TAPP

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986747

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: