Finland 2 Euro 2016 Georg Henrik von Wright Gekleurd

€ 8,75
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 8,75
Sinds:
4 dagen
Gezien:
22 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Finland 2 Euro 2016 Georg Henrik von Wright Gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Finland 2 Euro 2016 Georg Henrik von Wright Gekleurd

Omschrijving:

In het jaar 2016 is het 100 jaar geleden dat de beroemde Finse filosoof Georg Henrik von Wright is geboren. Henrik von Wright die Schotse voorouders had en tot de Zweedse minderheid in Finland behoorde was de meest invloedrijke Finse Filosoof van de twintigste Eeuw. Het is onvoorstelbaar wat een kennis deze man had en hij was een graag geziene gast bij diverse TV programma's. Ter herinnering aan de 100e geboortedag van Henrik von Wright heeft Finland een bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Op de munt ziet men aan de rechterkant de gekleurde schacht van een Dorische Zuil. Deze zuil symboliseert het enthousiasme van von Wright voor de klassieke oudheid. Een Dorische Zuil komt uit Griekenland en is meer dan 2.700 jaar oud! Deze zuilen zijn eenvoudig uitgevoerd met een vierkante top. Verder ziet men een gekleurde eiken tak symboliserende de kracht en de wijsheid. Verder ziet men de tekst Georg Henrik von Wright in het rood en het blauw ingekleurd en het jaartal 2016 Oranje ingekleurd. Deze kleuren zijn typisch Finse kleuren die men ook ziet in diverse officiële wapens van Finland.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): FI16-2EUR11

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34994842

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: