Finland 2 Euro 2016 Eino Leino Proof

€ 22,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 22,50
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
6 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Finland 2 Euro 2016 Eino Leino Proof
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Finland 2 Euro 2016 Eino Leino Proof

Omschrijving:

Deze Finse 2 Euromunt van het jaar 2016 heeft als thema Eino Leino. De echte naam van Eino Leino (1878-1926) was Armas Einar Leopold Lönnbohm. Eino Leino was een Finse schrijver die met name bekend is om zijn grote oevre waaronder poëzie, romans, en toneelstukken. Verder was hij een columnist van kranten. Hij stond bekend om zijn veelzijdige en persoonlijke stijl welke tot op de dag van vandaag nog gewaardeerd wordt. Eino Leino die slechts 47 jaar geworden is had een tumultueus leven, is drie maal getrouwd geweest en over zijn jarenlange relatie met L. Onerva werd niet altijd positief gesproken. De geboortedag van Eino Leino (6 juli) is in Finland nog steeds een bijzondere dag. In het jaar 2016 is het 100 jaar geleden dat het tweede deel van zijn werken Helkavirsiä werd gepubliceerd en om dit te herdenken heeft Finland deze bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Op de munt ziet men het gezicht van Eino Leino met aan de bovenkant het hoofd vuur en vlam om de passie van Eino Leino voor zijn werk een extra dimensie te geven. Aan de rechterkant van de munt ziet men de handtekening van Eino Leino en het jaartal 2016. De munt is in de kwaliteit Proof, dat wil zeggen dat de munt met een speciaal stempel is geslagen. De munt is verpakt in een luxe verpakking.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): FI16-2EURO4

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986794

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: