Duitsland 2 Euro 2018 Berlijn Charlottenburg Gekleurd

€ 8,75
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 8,75
Sinds:
2 weken
Gezien:
39 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Duitsland 2 Euro 2018 Berlijn Charlottenburg Gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Duitsland 2 Euro 2018 Berlijn Charlottenburg Gekleurd

Omschrijving:

Duitsland geeft sinds het jaar 2006 een serie bijzondere 2 Euromunten uit waarbij een bouwwerk uit een Duitse Deelstaat centraal staat. Duitsland heeft 16 Deelstaten, deze noemt men in het Duits een Land (meervoud Länder), vergelijkbaar met een provincie in Nederland. De Duitse deelstaten hebben elk een zekere vorm van zelfstandigheid. Deze gekleude 2 Euromunt van het jaar 2018 heeft als onderwerp de deelstaat Berlijn. Berlijn hoeft geen nadere toelichting, opmerkelijk is wel dat Berlijn als Deelstaat geen hoofdstad heeft, het is zelf al een Hoofdstad. Als bouwwerk voor de bijzondere 2 Euro van Duitsland 2018 is gekozen voor Slot Charlottenburg. Dit Slot is rond 1700 in opdracht van Sophie Charlotte gebouwd. In de tweede Wereldoorlog is het nagenoeg verwoest en na de tweede Wereldoorlog herbouwd. Slot Charlottenburg is het grootste Slot van Berlijn. Op deze prachtige gekleurde 2 Euromunt ziet men een natuurgetrouwe afbeelding van de voorkant van Slot Charlottenburg. Aan de linkerkant van de munt ziet men het zwart gekleurde jaartal 2018. Aan de onderkant van de munt ziet men de naam Berlin (Berlijn) zwart gekleurd en daaronder de zwart gekleurde letter D. Deze letter D geeft de landsnaam Duitsland aan. De slagplaats van de munt ziet men aan de rechterbovenkant van de munt.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): DE18-2EUR22

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986929

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: