Duitsland 2 Euro 2015 Hessen Gekleurd Serie van 5

€ 39,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 39,50
Sinds:
4 dagen
Gezien:
31 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Duitsland 2 Euro 2015 Hessen Gekleurd Serie van 5
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Duitsland 2 Euro 2015 Hessen Gekleurd Serie van 5

Omschrijving:

Duitsland geeft elk jaar een munt uit van een Bundesland waar een belangrijk Bouwwerk van dat betreffende Bundesland afgebeeld is. In het jaar 2015 was het land Hessen aan de beurt en ziet men de Paulskerk van Frankfurt op de munt afgebeeld. Deze Paulskerk is gebouwd met de Typische Rode Mainsteen en dat is op deze bijzondere gekleurde twee Euromunt perfect weergegeven. Onderaan de munt ziet men de naam van het Bundesland Hessen. Aan de linkerkant van de munt ziet men het jaartal met daaronder de slagplaats. De Duitse munten worden op vijf verschillende plaatsen geslagen, A = Berlijn, D = München, F = Stuttgart, G = Karlsruhe en J = Hamburg. Aan de rechterkant van de munt ziet men de letter D. Dit is de afkorting van het land Duitsland. In de buitenste ring van de munt ziet men de 12 sterren van Europa. Deze serie munten bestaat uit vijf verschillende munten zijnde vijf verschillende slagplaatsen.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): DE15-2EUR14

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34994795

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: