België 20 Euro 2020 De Binnenstad van Brugge

€ 54,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 54,50
Sinds:
3 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
België 20 Euro 2020 De Binnenstad van Brugge
Versturen

Alle velden zijn verplicht

België 20 Euro 2020 De Binnenstad van Brugge

Omschrijving:

België heeft een 20 Euromunt uitgegeven met als thema: De Binnenstad van Brugge. Brugge is een van de oudste steden dat België kent en de oorsprong dateert rond het jaar 889. Brugge is de hoofdstad van de Belgische provincie West-Vlaanderen en kent ongeveer 120.000 inwoners. Het historische centrum van Brugge is 20 jaar geleden opgenomen op de werelderfgoedlijst van Unesco en trekt jaarlijks vele honderdduizenden bezoekers! Op de voorkant van de munt ziet men het belfort van Brugge, opvallend is dat deze al sinds 1999 is opgenomen op de werelderfgoedlijst van Unesco! Ook ziet men de Brugse reien (kanaaltjes) die door het centrum van Brugge stromen. Brugge kent vele boogbruggen die doen denken aan Venetië! Verder ziet men de tekst: 20 YEARS HISTORICAL BRUGES (20 jaar historische Brugge). Op de achterkant van de munt ziet men de kaart van de Europese Unie. Verder ziet men Belgique, België en Belgien op de munt staan, Frans, Nederlands en Duits! Ook ziet men 12 sterren op de munt staan. Verder ziet men de waarde aanduiding van 20 Euro staan en het jaartal van uitgifte 2020. Verder wordt het muntmeesterteken en het munthuisteken weergegeven. De munt wordt geleverd in een luxe cassette en wordt met een echtheidscertificaat geleverd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Land: België
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): BE20-20BRUG

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 46608720

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: