België 2 Euro 2020 Plantengezondheid UNC

€ 9,75
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 9,75
Sinds:
1 week
Gezien:
11 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
België 2 Euro 2020 Plantengezondheid UNC
Versturen

Alle velden zijn verplicht

België 2 Euro 2020 Plantengezondheid UNC

Omschrijving:

De Verenigde Naties hebben het jaar 2020 uitgeroepen tot het Internationaal Jaar van de Plantgezondheid. De Verenigde Naties hebben landen gevraagd om op nationaal niveau aandacht te besteden aan hun flora. De nationale flora dienen ze te beschermen tegen plantziekten en plagen. Eventuele plantziekten en plagen dienen gecontroleerd en beheerst te worden zodat er geen schade ontstaat voor deze generatie maar ook voor de komende generaties. Plantziekten zorgen voor een gemiddeld verlies van 40%, gezonde planten zijn nodig om iedereen van voedsel te kunnen voorzien. Op de voorkant van de munt ziet men de afbeelding van het logo van het 'Internationaal Jaar van de Plantgezondheid'. Onderin de munt ziet men het jaartal 2020 met het land van uitgifte BE (België). Bovenin de munt ziet men in cirkelvorm geschreven: INTERNATIONAL YEAR OF PLANT HEALTH. (Internationaal Jaar van de Plantgezondheid). De munt is verpakt in een bedrukte munthouder.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Land: België
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): BE20-2EURO1

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 44208509

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: