België 2 Euro 2015 EU jaar Ontwikkeling Gekleurd

€ 15,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 15,95
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
4 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
België 2 Euro 2015 EU jaar Ontwikkeling Gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

België 2 Euro 2015 EU jaar Ontwikkeling Gekleurd

Omschrijving:

De Europese Commissie wil de medemensen in Europa laten zien hoe hun belastinggeld wordt benut om mensen overal in de wereld die buiten hun schuld om in armoede leven, te helpen zichzelf, en hun gezin en gemeenschap uit deze armoede te halen. België vindt het Europees jaar voor de Ontwikkeling zo belangrijk dat men besloten heeft een bijzondere 2 Euromunt uit te geven met dit thema. Op deze prachtige gekleurde munt ziet men een wereldbol die ingekleurd is met de kleuren van het logo van het Europees jaar voor de Ontwikkeling, deze zijn Geel, Oranje en Rood. Daaronder ziet men een goudkleurige mensenhand met een frisgroen plantje. In een cirkel ziet men eerst de munttekens, met daarnaast het jaartal 2015 en dan komt de tekst European year for Development. Onderaan de munt staat de landsnaam BE van België. De tekst is blauw gekleurd, conform de kleur van de Europese Vlag In de buitenste rand van de munt ziet men de 12 sterren van Europa in het geel gekleurd, dit ook conform de kleuren van de Europese Vlag.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): BE15-2EURO5

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986554

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: