België 2 Euro 2014 Eerste Wereldoorlog Gekleurd

€ 8,75
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 8,75
Sinds:
3 dagen
Gezien:
10 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 maanden actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
België 2 Euro 2014 Eerste Wereldoorlog Gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

België 2 Euro 2014 Eerste Wereldoorlog Gekleurd

Omschrijving:

Om het begin van de Eerste Wereldoorlog te herinneren heeft België een indrukwekkende 2-Euromunt uitgegeven. Je ziet onder een klaproos de jaartallen 2014-18 en de tekst "The Great War Centenary". Daarmee suggereert de munt, dat de Eerste Wereldoorlog maar het begin was voor de meest catastrofale gebeurtenissen in de Europese geschiedenis. Pas jaren na het einde van de oorlog bloeiden plotseling opvallend veel klaprozen juist daar waar de meest intense gevechten hadden gewoed. Het grondige overhoop halen van de aarde had een gunstige voorwaarde gevormd voor het bloeien van de klaproos. Haar zaad gaat namelijk vaak pas na meerdere jaren op. Zo werd de rode klaproos tot symbool voor de Eerste Wereldoorlog. Uitgiftedatum: 24 april 2014.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Land: België
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): BE14-2EURO6

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986529

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: