Andorra 2 Euro 2018 Mensen Rechten

€ 19,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 19,50
Sinds:
1 week
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Andorra 2 Euro 2018 Mensen Rechten
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Andorra 2 Euro 2018 Mensen Rechten

Omschrijving:

Op 10 december 1948 werd de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens aangenomen door de Verenigde Naties. Deze verklaring is tot op de dag van vandaag van grote betekening voor met name de basisrechten van de mens. De UVRM wordt als handvest gebruikt voor veel nieuwe internationale verdragen en wordt o.a. verwerkt in de grondwetten van diverse landen. Ook dient de UVRM als basis voor veel organisaties als Amnesty International. Om te herdenken dat de Universele Verklaring van de Mens 70 jaar geleden is aangenomen heeft Andorra een bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. In Artikel 5 van de Grondwet van Andorra is de UVRM geïntegreerd. Op de voorkant van de munt ziet men een boom die modern en kunstzinnig is uitgebeeld. De takken zijn in de vorm van blokken en de boom is voorzien van 30 bladeren. In de stam van de boom ziet men de landsnaam Andorra met daarnaast het jaartal 2018. In een cirkel ziet men de Andorrese tekst 70 Anys de la Declaracio Universal dels drets Humans (70 Jaar Universele Verklaring van de Rechten van de Mens). De munt is verpakt in een fleurige Coincard. Elke coincard is voorzien van een uniek nummer.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AD18-2EURO5

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 37134086

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: