Andorra 2 Euro 2017 Pyreneeën Land Gekleurd

€ 27,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 27,50
Sinds:
4 dagen
Gezien:
4 keer
Plaats:
Nijverdal, OV
Adverteerder:
Eurocoinhouse
Telefoon:
0548618384
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35677,6.485753
Eurocoinhouse
Andorra 2 Euro 2017 Pyreneeën Land Gekleurd
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Andorra 2 Euro 2017 Pyreneeën Land Gekleurd

Omschrijving:

Dit is de bijzondere gekleurde 2 Euromunt van Andorra 2017 welke als thema het land Andorra heeft. Het Prinsdom Andorra bestaat al sinds het jaar 988 en is als Prinsdom een zelfstandig landje sinds 1278. Het bijzondere is dat het een Diarchie is, het staat onder leiding van twee co-vorsten, de Bisschop van Urgell en de President van Frankrijk. De Pyreneeën is een grote bergketen in Zuidwest-Europa met toppen van over de 3.000 meter. Ze vormen de scheiding tussen Frankrijk en Spanje en in deze Pyreneeën is het ministaatje Andorra te vinden. Het landje is ca. 500 km2 en heeft in totaal ca. 80.000 inwoners. Het land voert officieel de Euro en geeft sinds het jaar 2014 eigen Euromunten uit. Op deze bijzondere gekleurde 2 Euromunt van het jaar 2017 wil men zich als land met een echte eigen bijzondere 2 Euromunt presenteren. Aan de bovenkant van de munt ziet men een triangel van drie golvende stroken. Deze triangel is gekleurd in de Nationale kleuren van Andora. Deze kleuren zijn Blauw, Rood en Geel. Deze drie gekleurde stroken geven ruwweg het land Andorra weer wat ook driehoekig is. Onder deze triangel ziet men de landsnaam Andorra Blauw gekleurd met daar onder klein in het Geel geschreven in haar eigen taal "El Pais dels Pirineus" (Het Pyreneeën Land). Onderaan de munt ziet men het jaartal 2017 Rood gekleurd. De munt is verpakt in een plastic muntencapsule.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): AD17-2EURO6

http://www.eurocoinhouse.com/ Advertentienummer: 34986958

Meer advertenties van Eurocoinhouse

Link: