Moqui Marbles ( set ) - Small

€ 24,99
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 24,99
Sinds:
1 maand
Gezien:
1 keer
Plaats:
Wieringerwerf, NH
Adverteerder:
Webshop Danielle Forrer
Telefoon:
085 - 001 40 29
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.84213,5.047276
Webshop Danielle Forrer
Moqui Marbles ( set ) - Small
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Moqui Marbles ( set ) - Small Ø ca 23 - 30 mm - herkomst UTAH ( USA) - De Moqui's zorgen voor een Positieve, Helende Energiestroom voor zowel lichaam, geest als Aura

Moqui Marbles ( set ) - Small Ø ca 23 - 30 mm - 5

Moqui Marbles (shaman stone) set van 2 stuks 

Gewicht ca: 16-23 gram - Formaat ca: Ø ca 23 - 30 mm - Eigenschappen: geleverd met certificaat

Moqui Marbles (Shaman stone's)
Moqui's hebben een positieve helende en energie aanvullen werking op je geest lichaam en zeker de aura.
Tevens brengen ze innerlijke rust, brengen het beste in de mens naar boven en onderdrukt gevoelens als, gierigheid, agressiviteit, en geldingsdrang ipv. brengt het geluk voor naasten, tevredenheid, levenskracht, vruchtbaarheid. Deze stenen worden niet gedolven maar komen op eigen kracht uit de aarde ophoog. Moqui's zijn levende stenen in een mannelijke en vrouwelijke vorm. De mannelijke vorm is meestal ruwer en de vrouwelijke voelt gladder aan en is veelal donkerder van kleur. De mannelijke Moqui heeft rechtsdraaiende energie en het vrouwtje links draaiende energie en horen als paartje bij elkaar.

Het indiaanse woord "Moqui" betekend zoveel als Trouwe Lieveling. Volgens indiaanse tradities dragen de vrouwen overdag een mannelijke Moqui en de mannen een vrouwelijke, als ze gescheiden van elkaar leven. Bij terugkomst 's avonds levert dit een positieve aura op. Positieve energie: De Moqui's zorgen voor een Positieve, Helende Energiestroom voor zowel lichaam, geest als Aura en helen blokkades, de Aura en schenken ons meer levens vreugde, een heldere geest, inzicht en een positieve uitstraling. Zij sterken het diepere gevoel van onderbewust zijn, het zelfrespect, de levenszin en eigenwaarde.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): AV-LIT

http://www.webshop-danielleforrer.nl/ Advertentienummer: 55298112

Meer advertenties van Webshop Danielle Forrer

Link: