Mala van Ebbenhout met Turkoois en Dorjé

€ 22,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 22,95
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
2 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Mala van Ebbenhout met Turkoois en Dorjé
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Mala van Ebbenhout met Turkoois en Dorjé

In deze handgemaakte mala komen diepe kleuren en fraai afgewerkte materialen harmonieus samen tot een prachtig geheel. Wat een blikvanger!

  • Een mala is een Tibetaans Boeddhistische gebedsketting die gebruikt wordt door hindoes en boeddhisten om het tellen bij te houden van een mantra of een vers voor een specifieke Godheid of heilige. Deze mala is gemaakt van Ebbenhout, een exclusieve houtsoort met karakter. Het is zeer hard door de dichte structuur en is hier diep donkerbruin van kleur.
  • De beschermende steen Turkoois geeft positieve energie, levensvreugde, vertrouwen, inzicht en hoop. Deze prachtige blauwgroene edelsteen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt.
  • Onderaan de mala is een kleine zilverkleurige Dorjé verwerkt. De dorjé staat voor het mannelijke, actieve aspect en de energie van de godsdienst. Hij wordt door de boeddhistische priester gebruikt om tijdens bijeenkomsten "de tijd stil te zetten". Het midden van de dorjé is de aarde, aan de boven- en onderkant zijn de vier windrichtingen uitgebeeld als de bladen van de lotus die ontspruiten uit de bek van de draak. Met de dorjé in de hand omvat de priester dus als het ware de hele aardse materie.

Deze mala is in totaal circa 90 cm. lang. Het gebedssnoer is gemaakt van 108 kralen (circa 0,8 cm.) De kralen zijn geregen aan elastisch materiaal zodat de mala zowel als ketting, als om de pols gedragen kan worden.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531747

Meer advertenties van Happybazaar

Link: