Geluksengel voor heel veel Blijdschap

€ 11,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 11,95
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Geluksengel voor heel veel Blijdschap
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Geluksengel voor heel veel Blijdschap

Blijdschap is een van de zeven basisemoties en geeft energie. Door blijdschap vrijelijk te uiten kom je uit bij pure vreugde die ook naar anderen uitstraalt.


Engelen
zijn boodschappers uit de hogere sferen, die klaar staan om ons emotionele steun en spirituele begeleiding te bieden. Ze zijn al duizenden jaren lang het symbool van universele liefde, verzoening en contact met het hemelse. Ze zijn een verbintenis bij uitstek tussen het hemelse en het aardse.
Het zijn goede lieve wezens en zij zullen je beschermen in voor- en tegenspoed. Ze stralen vol van hun goede, lieve, mooie en zachte energie.
Niet iedereen gelooft in ze of ervaart hun aanwezigheid bewust, feit is wel dat ze tot de verbeelding spreken. Ze helpen ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel, die over ons waakt en ons beschermt bij alles waar we om vragen.

Deze lieve geluksengel met gekleurd kwastje van suede en diverse bedels is door de handige clip en de sleutelring zowel als tashanger en als sleutelhanger te gebruiken. De totale lengte (inclusief clip) is circa 13 cm.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531139

Meer advertenties van Happybazaar

Link: