Bergvakantie Italië Valle d'Aoste, Chalet 2-4 p

€ 600
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 600
Sinds:
5 dagen
Gezien:
10 keer
Plaats:
Hoorn Nh, NH
Adverteerder:
Belle Gite Vakantiehuizen Ardennen
Telefoon:
0499112058
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
52.64724,5.057044
Belle Gite Vakantiehuizen Ardennen
Bergvakantie Italië Valle d'Aoste, Chalet 2-4 p
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Bergvakantie Italië Valle d'Aoste, Chalet 2-4 p

Omschrijving:

Maak kennis met ons eigen "Ollolai", verborgen in de Italiaanse Alpen, dat ons hart voorgoed gestolen heeft.

Wakker worden op een hoogte van bijna 2000 meter. En dan dat uitzicht... een constant veranderend decor met indrukwekkende bergtoppen rondom.

September : Week € 600,-*
* De prijzen bij Chalet Stambecco zijn incl verbruik elektra/water
* Excl. verbruik gas/hout/pallets voor de kachels.

>> Actuele Agenda: www .bellegite .com/stambecco-prijzen

Hier begint jouw vakantie in de bergen. Ideaal voor wie op zoek is naar een rustige plek, ver weg van stress, verkeer en lawaai.

Het Italiaanse dorpje Les Ru ligt in de Aoste Vallei. Het is tevens het einde van de bewoonde wereld. Daar eindigt de weg en gaan de paden verder. Er is geen verkeer, geen lawaai, geen gevaar. Wel valleien vol met alpiene meren, ongerepte natuur, gletsjers, watervallen en vooral prachtige uitzichten op de bergen rondom.​

We starten op onze website met het berghuisje Stambecco, de andere huisjes zullen spoedig volgen.
Stambecco is een van onze favorieten vanwege het geweldige uitzicht en de openhaard. Het berghuisje bestaat uit twee verdiepingen, en is ingericht met authentiek Italiaanse materialen...
Het huisje heeft nog nooit van VT Wonen of een styliste gehoord, maar dat maakt het juist zo puur.

Het dorpje laat je niet los. Op sommige plaatsen is het dorp echt nog verlaten en vervallen, maar ook dat is mooi, op een rauwe manier.

Rood, heel veel rood in de interieurs...we houden eigenlijk helemaal niet zo van rood, maar daar voelde het heel goed. Van de kleedjes op de grond, tot de gehaakte gordijnen, zo 100 % Italiaans en authentiek. 
In ieder keukenkastje staan van een of meerdere parcolators om Italiaanse koffie mee te zetten ,die je dan weer drinkt uit van die minuscule ristrettokopjes.
Te sterk? Klop dan wat melk op voor een handmade Capucino of Latte.

Een fantastische plek voor rustzoekers, hikers en sneeuwliefhebbers die een ander soort vakantie zoeken.....Wintersport, maar dan net even anders...ver weg van het massa-tourisme. Natuurlijk kun je in de nabije omgeving skieën. Het gebied biedt een aantal rustige, middelgrote skigebieden, ideaal voor gezinnen en een fantastisch uitzicht. In staat te voldoen aan de behoeften van alle soorten skiërs die willen genieten van hun sport, weg van de drukte.

Maar wat dacht je van snowshoe-hiking. Je kunt ze ter plekke huren en vanuit het huis beginnen. Beneden in het dorp vertrekken diverse langlauf-loipes, er is een slee- en rodelbaan.

Een van de zonen van de familie is zelf Alpinist en kent het gebied als geen ander. In het huis liggen diverse uitgezette tochten voor de echte mountaineers. Ook kun je in de omgeving onder begeleiding bevroren watervallen bedwingen.

De berghuisjes zijn het uitgangspunt voor wandelen, klimmen, en outdoor-activiteiten. Het geheel heeft een enorme puurheid, dat diepe indruk achterlaat. Als je gesteld bent op luxe moet je hier niet naar toe komen, als je houdt van de rust van een plek die het woord "stress" niet kent, ben je meer dan welkom...oftewel BENVENIDA!

www. bellegite .com/stambecco-benvenida
 

Meer informatie:

Belle Gite - Sfeervolle Vakantiehuizen 
Ardennen | Bourgogne | Val d'Aoste

W: bellegite.com
T: +32 499 11 2058
E: info@bellegite.com Specificaties:
  • Aantal personen: 4
  • Regio: Piemonte of Aosta
  • Stad of Plaats: Aosta
  • Type vervoer: Eigen vervoer

https://www.bellegite.com/ Advertentienummer: 40514215

Meer advertenties van Belle Gite Vakantiehuizen Ardennen

Link: