Winterkamperen Veluwe Bos Heide Camping Ermelo

€ 18,50
Provincie Gelderland
Prijs:
€ 18,50
Sinds:
2 maanden
Gezien:
16 keer
Plaats:
Ermelo, GL
Adverteerder:
Recreatiepark "de Bosrand"
Telefoon:
0577407328
Activiteit:
10 jaar actief op Marktnet
Positie
52.25889,5.71009
Recreatiepark "de Bosrand"
Winterkamperen Veluwe Bos Heide Camping Ermelo
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Winterkamperen Veluwe Bos Heide Camping Ermelo

Vakantie en Vrije tijd > Vakantie > Campings

Kenmerken:

  • Type vervoer: Eigen vervoer
Omschrijving:

Het komende najaar en winter kunt u weer bij ons terecht voor winterkamperen! Prachtig gelegen ligt Camping de Bosrand, tussen Garderen en Speuld, omsloten door bos en heide. Ideaal om vanaf de camping een heerlijke wandeling te maken en van de mooie kleuren in het eeuwenoude Speulderbos en de Speulderheide te genieten! Ook voor wildspotters een geliefde plek!

Uiteraard is uw hond ook welkom, aansluitend aan de heide is een prachtig losloopgebied richting Garderen! Wat dacht u van een paar dagen met de feestdagen of gewoon een lekker weekendje weg? Het kan allemaal! Een kampeerplaats met 2 personen kost €18,50 incl elektra en toeristenbelasting. Voor 2 euro per nacht mag uw hond (max 2 honden per plek) mee. Deze zal het geweldig bij ons vinden.

We werken met autovrije, ruime grasvelden, met eigen watertap (tenzij het echt winter wordt en u even naar ons toiletgebouw moet lopen voor water) en 6 Amp. elektra. (eventueel uit te breiden naar 10 Ampere)

Ons altijd verwarmde toiletgebouw biedt veel comfort: wascabines met gratis warm water, ruime douches met thermosthaatkraan, toiletten, afwastafel enz.
Daarnaast bieden we gratis Wifi, wandel en fietsroutes, VVV recreatiekranten voor tips om eropuit te gaan, een speeltuintje met zandbak en skelters voor de kids. U bent welkom bij ons met uw camper (in overleg), tent of caravan.

Onze website biedt de mogelijkheid om online te reserveren. Ook vindt u er veel extra informatie over de camping, u kunt er virtueel overheen wandelen, en vindt er veel leuke tips over de omgeving. (www,campingdebosrand,info)Adverteerder:
Naam: Recreatiepark "de Bosrand"
Tel: 0577407328

Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet

Advertentienummer: 37125877

Meer advertenties van Recreatiepark "de Bosrand"

Link: