Mooie zwarte leisteen flagstones voor tuin en terras

€ 23,95
Provincie
Prijs:
€ 23,95
Sinds:
1 week
Gezien:
170 keer
Plaats:
Zwartebroek, GE
Adverteerder:
Borgman Van Dijk BV
Telefoon:
0342462277
Activiteit:
7 jaar actief op Marktnet
Positie
52.17401,5.517431
Borgman Van Dijk BV
Mooie zwarte leisteen flagstones voor tuin en terras
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Mooie zwarte leisteen flagstones voor tuin en terras

Omschrijving:

30 MINUTEN VANAF VIANEN / UTRECHT

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW !!!

TUIN / TERRAS NATUURSTEEN FLAGSTONES:

Flagstones Mystic Black Hero leisteen 2-3 cm dik 23,95 p/m2

Mooie stijlvolle leisteen flagstones zwart / antraciet van kleur afkomstig uit Spanje. De flagstone Mystic Black Hero heeft een vrij vlak oppervlak en is vanwege zijn neutrale kleur makkelijk in de combinatie. Ook is deze flagstone makkelijk in onderhoud. Kortom een kwalitatief zeer goede flagstone voor een aantrekkelijke prijs.

Flagstones Kavala Grey Quartsiet 3 / 5 cm dik (5 - 7 stuks per m2) € 29,95 p/m2

De populaire flagstone Kavala is afkomstig uit Griekenland en heeft een zeer natuurlijk en robuust oppervlak. Deze stoere / harde flagstone leveren wij in een dikte van 2,5 tot 5 cm waardoor deze uitstekend is te verwerken in uw tuin. Tevens is deze flagstone door zijn hardheid nagenoeg onderhousarm. De lichtgrijze kleur met her en der een vleugje bruin laat zich makkelijk combineren met andere kleuren en materialen. Door het stroeve oppervlak is de Kavala flagstone zeer geschikt voor paden, terrassen en als verharding rondom een zwembad. Kortom deze flagstone die wij zelf importeren is echt een aanrader en bij ons super scherp van prijs en snel leverbaar.

Flagstones Bourgogne 3-4 cm dik € 26,95 p/m2

Prachtige rustieke franse flagstone met gele, oranje en witte tinten. De kleuren zijn uitermate geschikt voor een zomerse / mediterraanse sfeer in uw tuin. De karakteristieke flagstone Bourgogne wordt veel toegepast als terras, stapelmuur of wandbekleding. Door zijn grillige vorm en oppervlak kan deze flagstone ook zeer goed worden gebruikt als looppad door het gras, randafwerking van een vijver of als terras rondom een zwembad.

Flagstones Solnhofer geelgenuanceerd ca.3 cm dik € 26,95 p/m2 incl. btw

Deze populaire flagstone is afkomstig uit de Boven Jura / Zuid Duitsland. De Solnhofer flagstone is een kalksteen die beige tot lichtgeel van kleur is met soms duidelijk zichtbare fossielen en mangaanuitbloeiingen. De kleurstelling maakt dat deze flagstone uitermate geschikt is voor een mediterraanse sfeer in uw tuin. Door zijn vlakke maar toch stroeve oppervlak is deze flagstone eenvoudiger in de verwerking. De flagstone Solnhofer wordt veel toegepast als terras, zwembadterras, paden en bekleding van muren en trappen.

Brasil Yellow Quartsiet (Brasilian Gold Quartsiet) 2,5-4 cm dik € 37,95 p/m2

Prachtige flagstones met een warme en sfeervolle uitstraling. Door de warme kleuren geel/oranje en een vleugje lichtgrijs/bruin zijn deze flagstones uitermate geschikt voor een mediterraanse tuin en stijl. Naast de prachtige kleuren zijn deze flagstones zeer hard van structuur en zijn ze redelijk vlak van oppervlak. Kortom deze flagstones zijn gewoon topkwaliteit !!!

Flagstones Kavala Bleu Quartsiet 3 / 5 cm dik (5 - 7 stuks per m2) € 33,95 p/m2

De populaire flagstone Kavala is afkomstig uit Griekenland en heeft een zeer natuurlijk en robuust oppervlak. Deze stoere / harde flagstone leveren wij in een dikte van 3 tot 5 cm waardoor deze uitstekend is te verwerken in uw tuin. Tevens is deze flagstone door zijn hardheid nagenoeg onderhousarm. De muisgrijze kleur met her en der een vleugje bruin laat zich makkelijk combineren met andere kleuren en materialen. Door het stroeve oppervlak is de Kavala flagstone zeer geschikt voor paden, terrassen en als verharding rondom een zwembad. Kortom deze flagstone die wij zelf importeren is echt een aanrader en bij ons super scherp van prijs en snel leverbaar.

Flagstones Ocre Multicolor Brown 2,5-4 cm dik € 26,95 p/m2

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW

http://www.borgmanvandijk.nl/ Advertentienummer: 37117238

Meer advertenties van Borgman Van Dijk BV

Link: