Olijfbomen - Ruim aanbod & winterhard

Provincie Friesland
Prijs:
Zie omschrijving
Sinds:
2 maanden
Gezien:
7 keer
Plaats:
De Westereen, FR
Adverteerder:
Tuinplantenonline
Telefoon:
0511-443180
Activiteit:
6 maanden actief op Marktnet
Positie
53.25449,6.030725
Tuinplantenonline
Olijfbomen - Ruim aanbod & winterhard
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Olijfbomen - Ruim aanbod & winterhard

Op zoek naar een mooie en betaalbare manier om een mediterrane sfeer aan uw tuin toe te voegen? Kijk dan niet verder dan Tuinplantenonline.nl! Ons online tuincentrum biedt een ruime keuze aan olijfbomen uit Spanje en Italië. Deze bomen zijn zorgvuldig geselecteerd en worden geleverd met een garantie van hoge kwaliteit.

Bovendien zijn onze olijfbomen winterhard en bestand tegen ziekten, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor elke tuin. Olijfbomen kunt u het hele jaar aanplanten, behalve op dagen met vorst. Neem contact met ons op voor meer informatie, of bezoek onze website om onze selectie bomen te bekijken.

Over Tuinplantenonline.nl

Tuinplantenonline is een online plantenwinkel voor het kopen van tuinplanten, struiken en bomen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke soorten tuinplanten er allemaal zijn en hoe deze verzorgd moeten worden. Hierdoor kunnen wij u altijd deskundig adviseren over welke plant het beste in uw tuin past. Daarnaast vindt u op onze website ook veel inspiratie en advies voor uw tuin.

Link: