Woodvision Blokhut Berkshire 53 540x346 cm

€ 3.595
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 3.595
Sinds:
5 dagen
Gezien:
7 keer
Plaats:
Numansdorp, ZH
Adverteerder:
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Telefoon:
0186655990
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.73609,4.460849
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Woodvision Blokhut Berkshire 53 540x346 cm
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Woodvision Blokhut Berkshire 53 540x346 cm

Omschrijving:

De blokhut Berkshire 53 is een grotere versie van de blokhut Berkshire 43. Deze blokhut heeft ook een kleine inpandge luifel. Door de twee grote ramen en dubbele deur ontstaat er een prettig lichtinval. De blokhut kan dienen als een recreatiewoning of een hobbyruimte. Als dakbedekking kunt u kiezen voor dakleer of voor dakshingles. U kunt een dakgootset toevoegen aan de blokhut, zodat u een goede afwatering heeft van het regenwater.

LET OP: genoemde buitenmaat is dakmaat

]] Betaling
De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur. U heeft u ook de mogelijkheid om de betaling direct te voldoen per IDEAL in onze webshop.

Levering
U heeft bij dit product de keuze om het te laten bezorgen of het zelf af te halen in één van onze filialen. Indien u voor bezorgen kiest zal het pakket naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden.

Informatie
Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden. Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij willen u graag voorzien van de juiste antwoorden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms.

Laagste prijsgarantie
Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op dit product! Mocht deze picknicktafel elders goedkoper worden aangeboden dan willen wij dat graag van u horen. Wij ontvangen dan graag de website link of offerte van de goedkopere aanbieder. Aan de hand daarvan doen wij u gegarandeerd een lager aanbod!Waarom kiest u voor Van Kooten Tuin en Buiten Leven?

? Snelle levering
? Laagste prijsgarantie
? Eigen montageservice
? 7 overdekte showrooms
? Groot assortiment

Bezoek de site hieronder voor meer informatie!

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden

http://www.vankootentuinenbuitenleven.nl/ Advertentienummer: 43163260

Meer advertenties van Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Link: