Moderne blokhut 6733 - 667x320x253 cm

€ 3.691
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 3.691
Sinds:
1 week
Gezien:
7 keer
Plaats:
Numansdorp, ZH
Adverteerder:
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Telefoon:
0186655990
Activiteit:
7 maanden actief op Marktnet
Positie
51.73609,4.460849
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Moderne blokhut 6733 - 667x320x253 cm
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Moderne blokhut 6733 - 667x320x253 cm

Omschrijving:

De Moderne blokhut 6733 van Interflex is een blokhut met overkapping (435x320 cm). Dit model heeft zowel de beschikking over een klassieke- als een moderne uitstraling. Onder de overkapping heeft u voldoende ruimte voor het plaatsen van een mooie loungeset om in de zomermaanden lekker te kunnen genieten van het buitenleven. Van Kooten Tuin en Buiten Leven levert de blokhut GRATIS bij u thuis af!


]]

Betaling
De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur.

Levering
Deze blokhut wordt gratis bij u thuisbezorgd! Het pakket zal naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden.

Montage
In het pakket wordt een bouwtekening meegeleverd zodat u het product ook zelf op kunt bouwen. Onder 'bekijk onze video's' op de home pagina kunt u ook diverse montage filmen bekijken zodat u een beter idee van de montage krijgt. Mocht u vragen hebben tijdens montage dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u dan graag verder. U kunt het product ook vakkundig door ons laten monteren. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

Informatie
Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden. Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij willen u graag voorzien van de juiste antwoorden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms.

Laagste prijsgarantie
Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op dit product! Mocht het product elders goedkoper worden aangeboden dan willen wij dat graag van u horen. Wij ontvangen dan graag de website link of offerte van de goedkopere aanbieder. Aan de hand daarvan doen wij u gegarandeerd een lager aanbod!Waarom kiest u voor Van Kooten Tuin en Buiten Leven?

? Snelle levering
? Laagste prijsgarantie
? Eigen montageservice
? 7 overdekte showrooms
? Groot assortiment

Bezoek de site hieronder voor meer informatie!

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden

http://www.vankootentuinenbuitenleven.nl/ Advertentienummer: 40815200

Meer advertenties van Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Link: