Blokhut Octavio 310x400 cm + luifel 391 cm

€ 2.295
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 2.295
Sinds:
4 dagen
Gezien:
6 keer
Plaats:
Numansdorp, ZH
Adverteerder:
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Telefoon:
0186655990
Activiteit:
3 maanden actief op Marktnet
Positie
51.73609,4.460849
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Blokhut Octavio 310x400 cm + luifel 391 cm
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Blokhut Octavio 310x400 cm + luifel 391 cm

Omschrijving:

Doordat de blokhut Octavio een tuinhuis en overkapping in één zijn, kunt u van het buitenleven genieten terwijl u beschut zit. De overkapping kunt u gebruiken als ontspannende zitplek, werkplek of bijvoorbeeld voor het plaatsen van fietsen. In het berging van ruim tien vierkante meter kunt u uw spullen veilig opbergen, aangezien er een goede slotophanging is verwerkt in de tuindeuren. Blokhut Octavio heeft een afmeting van maar liefst 701x400 cm en is voorzien van een zadeldak. 

]] Betaling
De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur. U heeft u ook de mogelijkheid om de betaling direct te voldoen per IDEAL in onze webshop.

Levering
U heeft bij dit product de keuze om het te laten bezorgen of het zelf af te halen in één van onze filialen. Indien u voor bezorgen kiest zal het pakket naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden.

Informatie
Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden. Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij willen u graag voorzien van de juiste antwoorden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms.

Laagste prijsgarantie
Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op dit product! Mocht deze picknicktafel elders goedkoper worden aangeboden dan willen wij dat graag van u horen. Wij ontvangen dan graag de website link of offerte van de goedkopere aanbieder. Aan de hand daarvan doen wij u gegarandeerd een lager aanbod!Waarom kiest u voor Van Kooten Tuin en Buiten Leven?

✔ Snelle levering
✔ Laagste prijsgarantie
✔ Eigen montageservice
✔ 7 overdekte showrooms
✔ Groot assortiment

Bezoek de site hieronder voor meer informatie!

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden

http://www.vankootentuinenbuitenleven.nl/ Advertentienummer: 40815221

Meer advertenties van Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Link: