AANBIEDING! Blokhut 2526Z 250x250 cm + zijluifel 250x250 cm

€ 2.559
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 2.559
Sinds:
1 week
Gezien:
10 keer
Plaats:
Numansdorp, ZH
Adverteerder:
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Telefoon:
0186655990
Activiteit:
7 maanden actief op Marktnet
Positie
51.73609,4.460849
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
AANBIEDING! Blokhut 2526Z 250x250 cm + zijluifel 250x250 cm
Versturen

Alle velden zijn verplicht

AANBIEDING! Blokhut 2526Z 250x250 cm + zijluifel 250x250 cm

Omschrijving:

Deze moderne blokhut met zijluifel is een mooie aanwinst voor uw tuin of voor op de camping en wordt gratis bij u thuisbezorgd! Onder de zijluifel van 250 cm kunt u heerlijk genieten van het buiten leven. Daarnaast biedt de blokhut voldoend opbergruimte voor al uw tuin accessoires. Verder kunt u het uitzetraam van deze blokhut naar keuze in de linker- als rechterzijwand plaatsen. Profiteer nu van deze super scherpe aanbieding zodat u kunt genieten van de prachtige Interflex blokhut 2526Z + zijluifel!Laagste prijsgarantie!
Omdat wij rechtstreeks aan de consument leveren kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren, zelfs zo scherp dat wij u een garantie durven geven dat u hetzelfde product nergens goedkoper vindt!
In het geval dat u toch meent elders een goedkopere aanbieding gezien te hebben willen wij dat graag van u horen. Wij doen u gegarandeerd een lager aanbod.

De blokhut is exterieur gecoat.

 

 

]] Wind- en waterdichte hoekverbindingen
De blokhut wordt speciaal geproduceerd met wind- en waterdichte hoekverbindingen. Dit houdt in dat de hoekverbindingen zo gefreesd worden dat deze perfect op elkaar aansluiten.

Betaling
De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur. U heeft ook de mogelijkheid om de betaling direct te voldoen per IDEAL in onze webshop.

Levering
Deze blokhut wordt gratis bij u thuisbezorgd! Het pakket zal naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden.

Montage
In het pakket wordt een bouwtekening meegeleverd zodat u de blokhut ook zelf op kunt bouwen. Onder 'bekijk onze video's' op de home pagina kunt u ook diverse montage filmen bekijken zodat u een beter idee van de montage krijgt. Mocht u vragen hebben tijdens montage dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u dan graag verder. U kunt de blokhut ook vakkundig door ons laten monteren. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

Informatie
Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden. Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij willen u graag voorzien van de juiste antwoorden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms.

Laagste prijsgarantie
Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op dit product! Mocht deze blokhut elders goedkoper worden aangeboden dan willen wij dat graag van u horen. Wij ontvangen dan graag de website link of offerte van de goedkopere aanbieder. Aan de hand daarvan doen wij u gegarandeerd een lager aanbod!Waarom kiest u voor Van Kooten Tuin en Buiten Leven?

? Snelle levering
? Laagste prijsgarantie
? Eigen montageservice
? 7 overdekte showrooms
? Groot assortiment

Bezoek de site hieronder voor meer informatie!

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden

http://www.vankootentuinenbuitenleven.nl/ Advertentienummer: 40815211

Meer advertenties van Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Link: