T-Donkey - tegeldonkey tegels tot 60 cm

€ 224
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 224
Sinds:
2 maanden
Gezien:
6 keer
Plaats:
Haps, NB
Adverteerder:
Linders Graafmachine Handelsonderneming
Telefoon:
0613644034
Activiteit:
5 jaar actief op Marktnet
Positie
51.69292,5.847952
Linders Graafmachine Handelsonderneming
T-Donkey - tegeldonkey tegels tot 60 cm
Versturen

Alle velden zijn verplicht

T-Donkey - tegeldonkey tegels tot 60 cm

Omschrijving:

T-Donkey voor tegels van 30 cm tot 60 cm.

Voor het oppakken en verplaatsen van tegels van 30cm tot 60cm, maximaal 80 kilo. Door de hefboomwerking licht in gebruik. Verdient zijn investering in "no time" terug. Is makkelijk te vervoeren. Zorgt voor een goede werkhouding en spaart de rug.

Op de traditionele manier tegelen is zeer belastend voor de rug. Dit heeft geleid tot de uitvinding van de Tegeldonkey, een bijzonder slim en vernuftig apparaat. Door zijn vorm zorgt de Tegeldonkey voor een goede werkhouding. Door de hefboomwerking zijn zware tegels te verwerken met een geringe inspanning. De type en positie van de wielen maken de Tegeldonkey bijzonder wendbaar.

De haak is te verwijderen en in het frame te vergrendelen. Hierdoor past de Tegeldonkey in elke auto en is daarmee gemakkelijk te vervoeren. De Tegeldonkey is oerdegelijk geconstrueerd en onverwoestbaar in het gebruik. Vanzelfsprekend is de Tegeldonkey uitermate geschikt voor de stratenmaker die snel wil werken en geen fysieke gevolgen wil krijgen van zijn werk.

Ook voor de dakdekker, die steeds meer met tegels te maken krijgt, is de Tegeldonkey een uitstekend stuk gereedschap. Bijvoorbeeld bij het maken van een dakterras. De hovenier zal de Tegeldonkey eveneens goed kunnen gebruiken bij het maken van een terras, tegelpad of oprit.

De voordelen van de Tegeldonkey op een rijtje:

  • Haalt tegels weg, pakt ze op, verplaatst ze en legt de tegels naadloos aan.
  • Pakt moeiteloos lasten tot 80 kg met afmetingen tot 60 cm.
  • Is zeer wendbaar.
  • Verdient zijn investering in "no time" terug.
  • Is makkelijk te vervoeren.
  • Zorgt voor een goede werkhouding en spaart de rug.

Actie prijs €224,- excl. BTW 

 Wij verkopen stratenmakersspullen, alles wat je maar nodig hebt om een bestrating te kunnen maken. Gereedschappen voor de hovenier hebben we ook.

Als je stratenmakersspullen zelf wilt komen bekijken of halen dat kan ook de koffie staat klaar. Je kunt het beste van te voren bellen als je wilt komen kijken. Het is ook mogelijk om Zaterdags te komen op afspraak.

Specificaties:
  • Merk: tegeldonkey

http://stratenmakersspullen.nl/ Advertentienummer: 37127637

Meer advertenties van Linders Graafmachine Handelsonderneming

Link: