Magnus Light ML-150 PRO

€ 599
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 599
Sinds:
1 week
Gezien:
11 keer
Plaats:
Zoetermeer, ZH
Adverteerder:
KwekenMetLED.nl
Telefoon:
0646036452
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.04283,4.499647
KwekenMetLED.nl
Magnus Light ML-150 PRO
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Magnus Light ML-150 PRO

Omschrijving:

Magnus Light LED kweeklampen zijn ontwikkeld door Parus, een producent van LED kweeklampen met meer dan 10 jaar ervaring in de tuinbouw. De kweeklampen van Magnus Light LED worden dan ook veel gebruik

Magnus Light ML-150

Magnus Light LED kweeklampen zijn ontwikkeld door Parus, een producent van LED kweeklampen met meer dan 10 jaar ervaring in de tuinbouw. De kweeklampen van Magnus Light LED worden dan ook veel gebruikt in de grootschalige tuinbouw. Sinds vier jaar is de Magnus Light kweeklamp voorzien van een zeer goede luchtgekoelde koelsysteem. Tevens is de Magnus Light voorzien van COB (Chip On Board) technologie. COB staat voor het samenvoegen van meerdere Leds op een klein oppervlak. Extra krachtig dus! De COB Leds zijn momenteel de meest krachtige LEDs van dit moment. Wat de Magnus Light Kweeklampen uniek maakt, is de optimale kleurbalans, lichtintensiteit, efficiëntie en de super lange levensduur! In vergelijking met een HPS kweeklamp levert de kweekverlichting van Magnus Light 50% energiebesparing met dezelfde lichtsterkte (µmol) en dus minimaal twee keer zoveel µmol bij hetzelfde energieverbruik als de HPS lampen. Wat ook een groot voordeel is omtrent de Magnus Light is de temperatuurafgifte. Deze is namelijk een stuk lager dan bij de HPS kweeklampen. Dit zorgt ervoor dat de lampen de ideale bladtemperatuur (26 Graden) bereiken wat zorgt voor een goede opname van de voedingstoffen.

Vermogen van de Magnus ML-150

De magnus light led kweeklamp ML-150 is een ideale kweeklamp voor een kleinschalige kweek. De Magnus ML-150 heeft een vermogen van 150 watt en vervangt hiermee een traditionele HPS kweeklamp van 250 watt. Hiermee bespaard u 100watt aan stroomgebruik! De magnus ML-150 heeft een reikwijdte van 60 x 60 cm. Om dit oppervlak te behalen is het aan te raden de Magnus ML-150 40 centimer boven uw gewas te hangen. De Magnus ML-150 heeft een omvang van 14 x 15 x 15 cm en weegt slechts 4,9kg. Alle LED kweeklampen van Magnus Light LED hebben een minimale aantal branduren van 50.000 zonder lichtkwaliteit te verliezen. In vergelijking met HPS kweeklampen betekend dit dat u niet meer ieder jaar uw lampen hoeft te vervangen. Uitgaande van 12 branduren per dag heeft de Magnus Light ML-150 heeft een levensduur van 4000+ dagen!

Het lichtspectrum van Magnus Light

Het spectrum van de Magnus Light Kweeklampen focust zich voornamelijk op de kleuren blauw en rood. De kleur blauw is bedoeld voor de groeifase van uw gewas, de keur rood is bedoeld voor een optimale bloeifase van uw planten! Het spectrum voorziet uw planten van de volledige lichtbehoefte om optimaal te kunnen presteren. Door de goede kwaliteit van de Magnus Light Leds kunt u uitgaan van een betere kwaliteit & hoger rendement van uw eindproduct. De Magnus Light valt op door de parabolische lens. Deze speciale lens zorgt voor een optimale lichtverspreiding in uw gehele kweekruimte! Tevens zorgt de lens ervoor dat het licht veel krachtiger (Dieper) door de bladeren heendringt. Tevens zorgt de lens ervoor dat de lichtkleuren gebundeld worden, zodat de lampen vanaf een hoogte van 40cm een volledig kleurenspectrum kunnen leveren. Magnus Light levert hoogwaardige kweeklampen en gebruikt dan ook alleen de meest hoogwaardige componenten waardoor kwaliteit van de kweeklampen gegarandeerd wordt. De lampen zijn gemaakt van aluminium wat de lampen zeer robuust maakt. Tevens kan de warmte hierdoor snel worden afgevoerd. Vanwege de zeer goede kwaliteit geeft Magnus Light 3 jaar garantie op alle COB LED kweeklampen. De levensduur van de Magnus Light LED kweeklampen bedraagd minimaal 50.000 branduren.

Specificaties ML-150:

Werkelijk verbruik: 150 Watt 
Vergelijkbaar met: 250 Watt HPS
Aanbevolen hoogte: minimaal 40 cm boven de top van de plant*
Reikwijdte: 60x60
Branduren: +50.000
Gewicht: 4.9 kilogram

http://kwekenmetled.nl/ Advertentienummer: 41359866

Meer advertenties van KwekenMetLED.nl

Link: