Happy Cocooning vuurtafel vierkant (taupe) 76 x 76 x 46 cm

€ 589
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 589
Sinds:
4 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
Godu
Telefoon:
020 210 1750
Activiteit:
5 dagen actief op Marktnet
Positie
52.37286,4.938828
Godu
Happy Cocooning vuurtafel vierkant (taupe) 76 x 76 x 46 cm
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Happy Cocooning vuurtafel vierkant (taupe) 76 x 76 x 46 cm

Omschrijving:

Ontdek de unieke sfeer van de taupe vierkante Happy Cocooning vuurtafel. Heeft u wel eens gedacht aan een vuurtafel als warmtebron voor uw tuin? Ontdek de prachtige sfeer van de taupe Happy Cocooning gashaard. Het is niet alleen lekker warm, maar ook erg gezellig om samen rond de vlam te zitten. De Happy Cocooning vuurtafel is er ook in de vierkante vorm in de kleur zwart, grijs, wit en bruin en in een rechthoekige vorm in de kleur zwart, grijs, wit, taupe en bruin.

NU TIJDELIJKE AANBIEDING! INCLUSIEF:

  • Gasfles (5 kg)
  • Gasdrukregelaar
  • Beschermhoes
Wat is een vuurtafel en hoe te gebruiken?

Een vuurtafel is een gashaard die geschikt is om buiten neer te zetten. Het is gemaakt van een zeer stevig composiet en daarmee bestendig tegen extreme warmte en kou. U kunt een vuurtafel dus gewoon buiten laten staan, ideaal voor wanneer u er even geen gebruik van wilt maken. Het formaat is 76 x 76 x 46 centimeter en de tafel weegt maar 45 kilogram. De mooie taupe kleur geeft een uniek effect en staat prachtig in iedere tuin. U kunt ook kiezen uit de zwarte, witte en antraciete versie. Ontdek zelf welke kleur het beste bij uw interieur past. De RVS brander die gecamoufleerd in de tafel is verwerkt, werkt op 19,5 kW en is met de elektrische ontsteking zo aan en uit te zetten. U heeft binnen de kortste keren de vlam branden die gezelligheid en warmte brengt.

Geniet samen van de gezelligheid rondom het vuur

Samenkomen rondom een vuur is iets dat vrijwel iedereen aanspreekt. U kunt gewoon gezellig blijven kletsen in de tuin, ook als het kouder wordt. Deze warmtebron is gemakkelijk te bedienen met het bedieningspaneel en werkt op propaan of butaan gas. Maak het nog gezelliger met behulp van de bijgeleverde lavastenen en houtblokken. Er is nauwelijks onderhoud voor deze vuurtafel nodig en dat maakt het zo bijzonder gemakkelijk in gebruik. Bescherm de buitenste laag met de PVC beschermhoes en blijf er nog lang van genieten. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en kom allen samen rond het heerlijke vuurtje dat u zo heeft branden.

Deze bestelling wordt geleverd inclusief:

  • 4 keramische houtblokken
  • Lava stenen met een gewicht van 6 kilo
  • Een CE goedgekeurde rubberen gasslang met een lengte van van 250 cm
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Happy Cocooning
  • SKU (eigen artikel code): SRS6504T

http://www.godu-tuin.nl/ Advertentienummer: 38097629
Link: