Happy Cocooning vuurtafel vierkant Lounge en Dining (zwart)

€ 749
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 749
Sinds:
4 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
Godu
Telefoon:
020 210 1750
Activiteit:
5 dagen actief op Marktnet
Positie
52.37286,4.938828
Godu
Happy Cocooning vuurtafel vierkant Lounge en Dining (zwart)
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Happy Cocooning vuurtafel vierkant Lounge en Dining (zwart)

Omschrijving:

Deze vierkante vuurtafel is speciaal gemaakt zodat er aan gedineerd kan worden. Door de hoogte (eettafelhoogte) past er een 5 kg gasfles onder die er eenvoudig te plaatsen is. Dit model vuurtafel is ook in de kleur antraciet/grijs verkrijgbaar.

NU TIJDELIJKE AANBIEDING! INCLUSIEF:

  • Gasfles (5 kg)
  • Gasdrukregelaar
  • Beschermhoes
Optimaal genieten van uw vuurtafel

De Happy Cocooning vuurtafel vierkant lounge en dining is de perfecte vuurtafel voor in uw tuin. U kunt lekker genieten van een mooi vlammenspel en kletsen met uw familie en vrienden, maar door de hoogte van deze vuurtafel is het ook mogelijk om er aan te dineren. Als u ook meerdere borden en bekers neer wilt zetten dan raden wij de Happy Cocoon side tables aan. Het is dus mogelijk om heerlijk te eten in uw tuin zonder enige ongemakkelijkheden. Ook zult u nooit last hebben van een gasfles die in de weg staat of uw mooie plaatje verpest. Want door een luik aan de zijkant is het mogelijk om de gasfles onder de vuurtafel te zetten. Met een speciaal frame staat de gasfles goed vast, zodat er niks kan gebeuren. U kunt de tafel dus altijd verplaatsen zonder de gasfles eruit te moeten halen.

Om het mooie vlammenspel optimaal zijn werk te laten doen raden wij aan om de Happy Cocooning glazen ombouw aan te schaffen. Met de glazen ombouw voorkomt u invloed van wind en tocht op de vlammen van de brander, voor een natuurlijker vlammenspel. Tevens zorgt de glazen ombouw voor veiligheid. Niemand kan zich bezeren aan de vlammen. Ondanks de glazen ombouw is er geen enkele mogelijkheid dat u het koud heeft, want met een maximaal vermogen van 19.5 kW zorgt de vuurtafel een lekkere warmte. De meegeleverde lava stenen houden ook nog eens goed de warmte vast. Het koud hebben is dus geen optie.

De vuurtafel gaat jaren lang mee

De tafel is gemaakt van sterk composiet, hierdoor is het mogelijk om de tafel het hele jaar door buiten te laten staan. Ondanks het sterke materiaal wilt u natuurlijk dat de vuurtafel er altijd stralend uit blijft zien. Wij raden u daarom aan om de meegeleverde PVC beschermhoes te gebruiken. Als u de tafel soms wilt schoonmaken dan is het noodzakelijk dat u het NIET met een schuurspons doet. Het beste is om de tafel schoon te maken met lauwwarm water en normaal schoonmaakmiddel. Als u dit doet dan blijft de tafel er jaren lang uit zien als nieuw.

Deze bestelling wordt geleverd inclusief:

  • 4 keramische houtblokken
  • Lava stenen met een gewicht van 6 kilo
  • Een CE goedgekeurde rubberen gasslang met een lengte van van 250 cm


Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Happy Cocooning
  • SKU (eigen artikel code): SRS6504MHA

http://www.godu-tuin.nl/ Advertentienummer: 38097630
Link: